Fata Rea, Dar Bună

ebook

By A. C. Meyer

cover image of Fata Rea, Dar Bună

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Distractivă și plină de referințe muzicale: noua poveste a lui A. C. Meyer este compania perfectă pentru cei care se confruntă cu provocări timpurii la vârsta adultă.
Acest roman este perfect pentru cei care se confruntă cu toate provocările tinereții. Alegerea unei cariere, mutarea din casa părinților, începerea facultății, descoperirea abilităților personale, socializarea. Phew! Vârsta adultă nu este deloc ușoară, mai ales dacă nu ești genul potrivit de fată: acea fată care urmează cursurile facultății alese de tatăl ei; fata aceea cu păr perfect și obiceiuri sănătoase. Malu nu este așa. Pe de altă parte, trăiește viața la maxim și nimic nu pare să o doboare. Pe fondul unei relații supărătoare cu părinții ei, ea merge fără să vrea la facultatea de drept, unde îl întâlnește pe Rafael, un student mai mare decât ea. Devin nedespărțiți, chiar dacă sunt doar prieteni. Cu toate acestea, un alt sentiment vorbește mai tare. Când atracția scapă de sub control, își permit să trăiască o relație fără constrângeri: liberă, intensă și pasională. Până în ziua în care soarta le pune în față o capcană crudă. Poate iubirea însăși să fie mai puternică decât frica de a iubi?
PUBLISHER: TEKTIME
Fata Rea, Dar Bună