Perkara-Perkara Merbahaya (Buku 3 Siri Perjanjian Darah)

ebook Buku 3 Siri Perjanjian Darah

By Amy Blankenship

cover image of Perkara-Perkara Merbahaya (Buku 3 Siri Perjanjian Darah)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Steven Wilder telah jatuh hati dengan si pengoda bersenjata-kelawar dalam banyak cara dari hanya jatuh ke lantai... dia mahu menyimpannya. Apabila mendapat tahu bahawa dia dijanjikan kepada kumpulan samseng memberinya sebab untuk menculiknya dan memaksanya menjadi pasangannya... untuk perlindungannya, semestinya.
Semua orang mengatakan terdapat dua jalan dalam hidup, tapi untuk Jewel Scott kedua-duanya seakan sangat merbahaya. Satu menuju ke Anthony, seorang pembunuh gila serigala jadian yang juga ketua kumpulan samseng bandaraya itu dan juga tunangnya... tanpa kehendaknya. Jalan yang lagi satu menuju ke Steven, seorang Harimau bintang jadian yang dipukulnya pengsan dengan kayu besbol pada perjumpaan pertama mereka. Dia membalas dendam dengan menculiknya dan memaksanya menjadi pasangannya. Steven Wilder telah jatuh hati dengan si pengoda bersenjata-kelawar dalam banyak cara dari hanya jatuh ke lantai... dia mahu menyimpannya. Apabila mendapat tahu bahawa dia dijanjikan kepada kumpulan samseng memberinya sebab untuk menculiknya dan memaksanya menjadi pasangannya... untuk perlindungannya, semestinya. Anthony Valachi telah menjadi taksub dengan Jewel semasa dia masih lagi kanak-kanak dan, di bawah undang-undang samseng, dia mempunyai kuasa ke atas bakal pengantinnya. Jika ada sesiapa yang fikir mereka boleh mencurinya dari dia mereka adalah salah... salah mati.
PUBLISHER: TEKTIME
Perkara-Perkara Merbahaya (Buku 3 Siri Perjanjian Darah)