Raó i emoció

ebook Recursos per apendre i ensenyar a pensar

By Ferran Salmurri

cover image of Raó i emoció

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

«Els éssers humans no hem posat la intel·ligència al servei del progrés emocional i encara vivim sotmesos a principis primitius que ens converteixen en esclaus de les nostres pròpies emocions».

La ciència ha demostrat que, pel que fa a la gestió de les emocions, l'ésser humà amb prou feines ha avançat en més de mil anys. I el psicòleg clínic Ferran Salmurri defensa que un món amb set mil milions d'habitants que, com a la prehistòria, es regeixen per l'egoisme i l'emocionalitat descontrolada, és del tot insostenible.

Raó i emoció és una obra clara i didàctica que ens ensenya com utilitzar la raó per gestionar millor les nostres emocions i per entendre per què actuem, pensem i sentim de la manera que ho fem. Ens ofereix recursos per aprendre i ensenyar a autocontrolar la conducta i les emocions, per viure (i conviure) més lliures i feliços, i millorar la nostra autoestima, assertivitat, gestió de l'estrès i constància en l'esforç.

Raó i emoció