Forsvundet

ebook En Riley Paige Spændingsroman—Bind 1 · Riley Paige

By Blake Pierce

cover image of Forsvundet

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Et dynamisk plot, som fænger fra første til sidste side."

—Midwest Book Review, Diane Donovan (om FORSVUNDET)

"Et mysterie- og thriller-mesterværk! Forfatteren har gjort et fantastisk stykke arbejde med at udvikle og beskrive karakterernes psykologiske sider, så læseren kommer helt ind i deres sind, oplever deres frygt og deres glæder når de lykkes med tingene. Plottet er meget begavet skruet sammen, og du bliver underholdt gennem hele bogen. Denne bog er fuld af overraskelser og vil holde dig vågen indtil sidste side."

—Bøger og filmanmeldelser, Roberto Mattos (om FORSVUNDET)

Kvinder bliver fundet døde i udkanten af Virginias landdistrikter, og de er alle blevet myrdet på groteske måder, hvilket forvirrer FBI, som bliver tilkaldt. En seriemorder er løs, og han er begyndt at slå til oftere. Hos FBI ved de, at der kun findes én agent, som er dygtig nok til at opklare sagen: Specialagent Riley Page.

Riley er på sygeorlov og i gang med at komme sig efter sit seneste møde med en seriemorder. Hun er sårbar, og derfor har FBI en modvilje imod at sætte hende på sagen. Riley, som har sine egne dæmoner at slås med, bliver dog alligevel hurtigt en del af teamet, og hendes jagt på morderen fører hende ind i en foruroligende subkultur af dukkesamlere, ind i ødelagte familiers hjem og ind i de mørkeste afkroge af en seriemorders sind. I takt med at Riley afdækker sagen, må hun indse, at hun er oppe imod en morder med et mere forskruet sind, end hun kunne forestille sig. I et hektisk kapløb med tiden, må hun presse sig selv til det yderste. Hendes job står på spil, hendes familie er i fare og hendes skrøbelige psyke er tæt på et sammenbrud.

Men når Riley Page først er på sporet af en sag, giver hun ikke op. Sagen opsluger hende, og den fører hende ind i de mørkeste afkroge af hendes eget sind og udvisker grænserne imellem, hvem der jager og bliver jagtet. Efter en række uventede drejninger i sagen, leder hendes instinkter hende til det chokerende klimaks, som selv ikke Riley kunne have forestillet sig.

FORSVUNDET er en mørk psykologisk thriller, som er fyldt med intens spænding. Det er den første bog i en ny overbevisende serie – med en elskelig ny karakter – som vil få dig til at læse til sent ud på natten.

Bog #2 i Riley Page-serien er nu tilgængelig.

Forsvundet