Iubită

ebook Cartea 2 Din Memoriile Unui Vampir · The Vampire Journals

By Morgan Rice

cover image of Iubită

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Caitlin și Caleb se angajează împreună într-o încercare de a găsi un obiect care poate opri războiul iminent dintre vampiri și oameni: sabia pierdută. Un obiect din folclorul vampirilor, există îndoieli serioase asupra faptului că ar exista cu adevărat.

Dacă e să existe vreo speranță de a o găsi, ei trebuie să urmărească în primul rând arborele genealogic al lui Caitlin. Oare ea este într-adevăr Aleasa? Căutarea lor începe cu găsirea tatălui lui Caitlin. Cine a fost el? De ce a abandonat-o? Căutarea se extinde și ei sunt șocați de ceea ce descoperă despre cine este ea cu adevărat.

Dar ei nu sunt singurii care caută sabia legendară. Și Sabatul Blacktide o vrea, și ei sunt aproape, pe urmele lui Caitlin și Caleb. Mai rău, fratele mai mic a lui Caitlin, Sam, rămâne obsedat să-l găsească pe tatăl lor. Dar Sam se implică în curând până peste cap, chiar in mijlocul unui război între vampiri. Oare le va pune în pericol căutarea?

Călătoria lui Caitlin și Caleb îi duce într-un vârtej de locații istorice - de la Valea Hudsonului, la Salem, la centrul istoric al orașului Boston - exact locul unde vrăjitoarele au fost odată spânzurate pe dealul Boston Common. De ce sunt aceste locuri atât de importante pentru rasa vampirilor? Și ce au de-a face cu strămoșii lui Caitlin, și cu ce devine ea?

Dar ar putea chiar să nu reușească. Dragostea dintre Caitlin și Caleb înflorește. Și povestea lor de dragoste interzisă poate distruge tot ce au pornit să realizeze ....

Cărțile 3 - 11 din seria MEMORIILE UNUI VAMPIR sunt acum, de asemenea, disponibile!

"IUBITĂ, a doua carte din seria Memoriile unui vampir, este la fel de bună ca prima carte, TRANSFORMATĂ, și plină ochi cu acțiune, dragoste, aventură și suspans. Aceasta carte este o adăugire minunată la această serie și te va face să vrei mai mult de la Morgan Rice. Dacă ți-a plăcut prima carte, pune mâna pe asta și îndrăgostește-te din nou. Această carte poate fi citită ca o continuare, dar Rice scrie în așa fel încât nu ai nevoie să știi prima carte pentru a citi această tranșă minunată. "

—Vampirebooksite.com

"Seria MEMORIILE UNUI VAMPIR a avut o intrigă minunată, iar LOVED mai ales a fost soiul de carte pe care-ți va fi greu să o pui jos seara. Finalul a fost o situație pe muchie de cuțit, atât de spectaculoasă încât vei dori imediat să cumperi cartea următoare, doar pentru a vedea ce se întâmplă." După cum puteți vedea, această carte a fost un pas uriaș în serie și primește un 10 solid."

—The Dallas Examiner

"In IUBITĂ, Morgan Rice se dovedește din nou a fi o povestitoare extrem de talentată.... Angajantă și distractivă, m-am trezit apreciind această carte mai mult decât pe prima și abia aștept următoarea tranșă."

—The Romance Reviews

Iubită