Een Lied Voor Wezen

ebook Een Troon voor Zusters—Boek Drie · Throne for Sisters

By Morgan Rice

cover image of Een Lied Voor Wezen

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Morgan Rice' verbeeldingskracht kent geen grenzen. EEN TROON VOOR ZUSTERS, een nieuwe serie die net zo vermakelijk belooft te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), wezen die vechten om te overleven in het wrede, veeleisende leven van het weeshuis. Een schot in de roos. Ik kan nauwelijks wachten tot ik het tweede en derde boek in handen heb!"

—Books and Movie Reviews (Roberto Mattos)

#1 Bestseller Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasy serie.

In EEN LIED VOOR WEZEN (Een Troon voor Zusters—Boek Drie), gaat Sophia, 17, op zoek naar haar ouders. Haar zoektocht brengt haar naar verre, vreemde landen—en naar een schokkend geheim dat ze nooit had kunnen bedenken.

Kate, 15, wordt door de heks opgeroepen; de tijd is gekomen om haar schuld te vereffenen. Maar Kate is aan het veranderen. Ze wordt volwassen, en steeds machtiger—en wat zal er van Kate terecht komen als ze een overeenkomst met de duisternis sluit?

Sebastian, een echte romanticus, volgt zijn hart en laat alles achter. Hij wijst zijn familie af zodat hij Sophia kan vinden. Maar Vrouwe D'Angelica is nog altijd vastberaden om haar te doden—en zou weleens andere plannen kunnen hebben.

EEN LIED VOOR WEZEN (Een Troon voor Zusters—Boek Drie) is het derde boek in een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, avontuur, magie, zwaarden, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten.

Boek #4 van de serie is binnenkort verkrijgbaar.

"[EEN TROON VOOR ZUSTERS is een] krachtige opener van een serie [die] met een combinatie van strijdlustige protagonisten en uitdagende omstandigheden niet alleen jongvolwassenen zal aanspreken, maar ook volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige vriendschappen en vijanden."

—Midwest Book Review (Diane Donovan)

Een Lied Voor Wezen