Cele tre1spr3zece motive

ebook

By Jay Asher

cover image of Cele tre1spr3zece motive

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Roman tradus în peste 32 de limbi – Bestseller New York Times și Publishers Weekly – Distins cu California Book Award – Inclus de YALSA (Young Adult Library Services Association) din SUA pe lista Celor mai bune cărți pentru tineri – Finalist în competiția Original Voices organizată de Borders – Selectat de Barnes & Noble în Top 10 al Celor mai bune cărți pentru tineri – Nominalizat de International Reading Association la categoria Young Adults' Choices – Nominalizat de Chicago Public Library la categoria Cele mai bune cărți – Nominalizat de Association of Booksellers for Children din SUA la categoria Cele mai bune cărți – Selectat de Chicago Public Library pe lista Celor mai bune cărți – Recomandat de editorii de la Kirkus Reviews – Recomandare Book Sense Pick – În curând, un film produs de Universal Studios, având-o în rolul principal pe Selena Gomez.

În final, totul contează – Prima dragoste a lui Clay Jensen își înregistrează ultimele cuvinte... – Clay Jensen se întoarce acasă de la școală și găsește pe verandă un pachet ciudat, adresat lui. Înăuntru descoperă mai multe casete înregistrate de Hannah Baker – colega lui de care era îndrăgostit –, care s-a sinucis cu două săptămâni în urmă. – Vocea lui Hannah îi dezvăluie că există treisprezece motive pentru care a decis să-și pună capăt vieții. Clay este unul dintre ele. Dacă va asculta casetele, va afla și de ce. – Clay își petrece noaptea străbătând orașul, cu Hannah pe post de ghid. Devine martor la durerea ei și află adevărul despre el însuși – un adevăr pe care nu și-a dorit niciodată să îl înfrunte. – „Totul contează", susține Hannah și explică apoi cum s-a înlănțuit totul, cum bulgărele de zăpadă a devenit din ce în ce mai mare, cum zvonurile împotriva cărora n-a reușit să lupte s-au tot înmulțit până ce a simțit că nu mai poate face față. – Cele treisprezece motive este, cu siguranță, un roman care te pune pe gânduri și care te va face să-i privești cu mai multă atenție pe cei din jur. Vei înțelege de ce cuvintele pot să doară mai mult decât crezi, dar și – alese cu grijă – să aline. – Iar, în final, când vei închide cartea – pe care o vei urî sau iubi, dar lectura ei nu te va lăsa indiferent – și vei trage linie, vei descoperi, paradoxal, o minunată pledoarie pentru viață – treisprezece motive pentru care e frumoasă și merită trăită.

Cele tre1spr3zece motive