We want your feedback!
Click here
cover image of Ylvas Aurabrev

Ylvas Aurabrev

by Ylva Trollstierna

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Lektionsbrev i bokform om Auran, chakras och färger. I boken finns 14 brevlektioner sämlade. I varje brev beskrivs ett chakra samt en färg. Det finns även mallar där du skapar egna aurabilder. Lev livet färgstarkare är ett av Ylvas motton. Att ha tillgång till kunskap om vad chakras är och vad varje färg har för mönster och potential borde vara en självklarhet. Det är nu du har möjligheten att lära dig på ett inspirerande sätt via dessa 14 aurabrev. De förklarar grundprinciperna på ett intressant och lärorikt sätt. I slutet av boken har du mallar där du ritar in din egen aura och tolkar efter kunskapen du fått till dig via texten i boken. Vet du varför du blir så arg att du ser rött? Eller varför grönt är skönt? Är det så att blått kan vara flott? Svaren finns i boken.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 840 KB
  • Adobe EPUB eBook 840 KB

Ylva Trollstierna (Author)

Ylva Trollstierna, född i Boden 1959. Utkom med sin första bok 1993 - Tarot, korten på bordet. 11 bästa mediumet Int. i Ukraina 1993. Ylva har skrivit ca 25 böcker i varienade ämnen så som Tarot, numerologi, astrologi, healing, runor med mera.

More about Ylva Trollstierna
Ylvas Aurabrev
Copy and paste the code into your website.