cover image of Valovoima

Valovoima

by Katriina Kivimäki-Luukkonen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Valovoima on henkinen kirja oman voimasi löytämiseen. Valovoiman löytäminen itsestäsi on kuin pelastusrengas, jonka avulla otat kevyemmät askeleet käyttöösi tässä sekavassa maailman tilanteessa, joka vallitsee koko maapallolla tällä hetkellä. Valovoima on sielun energiaasi, joka loistaa sinussa tähden lailla. Ollessasi tietoinen valovoimastasi ja käytät sitä viisaasti tulet tietoiseksi sieluntehtävästäsi ja sinun on helpompi kulkea kevein askelin tuntien iloa ja riemua elämänpolullasi. Lähde kanssani valovoimaasi etsimään. Toivotan sinulle voimia ja ilonhetkiä. Loistakoon valovoimasi kirkkaana yhteisessä helminauhassamme.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 230.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 230.9 KB

Katriina Kivimäki-Luukkonen (Author)

Katriina on Energiahoitaja ja kouluttaja. Hän on 25 vuoden ajan auttanut ihmisiä löytämään korkeamman tietoisuuden lähteen itsestään. Energiahoidot, kanavoinnit ja Enkeli-illat ovat auttaneet ihmisiä selviytymään vaikeiden elämänvaiheiden yli ja o...

More about Katriina Kivimäki-Luukkonen
Valovoima
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free