We want your feedback!
Click here
cover image of Tankens Helande Kraft

Tankens Helande Kraft

by David Hoffmeister

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tankens Helande Kraft är en samling brev med frågor och svar. Breven är från personer som har skrivit till David Hoffmeister och öppnat sitt hjärta. De delar med sig av sina största bekymmer, djupaste frågor och innersta hemligheter. David svarar från ett perspektiv som är långt bortom det personliga och varje svar är omisskännligt Rösten för Gud. Med samtalsämnen som Gud, sanning, upplysning, föräldraskap, förlåtelse, sex, smärta, relationer och vegetarism är denna bok ett ljus i mörkret. Den visar på vår oerhörda potential att komma över en begränsad självbild, samt övertygelser om utsatthet, skuld och beroende. David har rest världen runt och tillåtit den Helige Ande att visa honom en väg – en väg att tjäna, en väg att uppväcka mänskligheten från drömmen om separation och mörker. De som möter honom upplever att från att ha varit förlorade till en värld som styr varje steg, de nu har uppnått sann frihet. Denna frihet är Davids egen, och han delar den med alla varthelst han går. David har vigt sitt liv åt att hjälpa människor skala av lagren av okunskap och minnas Sanningen. Hans väg har blivit en väg för människor att komma tillbaks till kunskapen om Vem de Är.

Publication Details

Publisher:
Living Miracles Publications
Publication Date:
2014

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.9 MB

David Hoffmeister (Author)

Mystic David Hoffmeister is a living demonstration that peace is possible. His gentle demeanor and articulate, non-compromising expression are a gift to all. He is known for his practical application of the non-dual teachings necessary to experien...

More about David Hoffmeister
Tankens Helande Kraft
Copy and paste the code into your website.