Sign up to save your library
With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.
Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

Search for a digital library with this title
Title found at these libraries:
Library Name | Distance |
---|---|
Loading... |
"אני חי לבד יותר מדי זמן. אני צריך שינוי,"
כתבתי ביומן שלי לפני שהלכתי לישון. "המחשבות האלה חלפו בראשי מאז תחילת השנה. אם לא אתארס עד סוף השנה, אני חושב שאחזור להורים לתקופה מסוימת. חמש וחצי שנים באוניברסיטה זה הרבה זמן. מה לא הייתי נותן כדי שבדירה הבאה אשתי תהיה שם איתי. אני לא יכול לבד."
נועם הוא בחור בשנות העשרים לחייו, שמנסה להחזיק בתוכו הכול מהכול: הוא דתי־לאומי, שרואה את החשיבות בלמידה בישיבה, ומצד שני מתגייס לצבא לתפקיד קרבי; הוא מתנסה לראשונה במעבר מבית ההורים לדירה משלו; הוא לומד באוניברסיטה את התחום שמעניין אותו, אף על פי שאינו שגרתי. ויותר מהכול, נועם רוצה למצוא אהבה.
בכתיבה כנה ואמיצה חושף נועם בפני הקוראים את מה שהוא קורא לו "דוס־דייטינג": בדייט אחר דייט, סיפור אחר סיפור, משחזר נועם את האירועים במסע חייו – החיפוש אחר האהבה. ועם כל סיפור הקורא לומד להכיר את נועם, את העולם הדתי ואת הנפש המורכבת של בחור שחי כאן ועכשיו, ורוצה לסלול חיים עם אהבת חייו. האם ימצא אותה?
הסיפורים השזורים בספר הם עדות להתבגרות שעובר נועם, ללמידה שלו על עצמו ועל העולם. ובתוך כל סיפור כזה יכולים הקוראים למצוא את עצמם.