Musslor & morötter

ebook vardagsrecept på hållbara råvaror

By Louise Johansson

cover image of Musslor & morötter

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Billiga råvaror, men grymma tips på hur du kan boosta dem med smaker via både tillagningssätt och kryddor.

VEGO

Boken är en god källa till kunskap och inspiration kring hur man med billigare råvaror som grönkål, musslor och morötter kan svänga till goda vardagsrätter, snacks och rätter till fest, allt lagat vid hemmets härd. En fin första kokbok för alla som behöver hålla i slantarna och vill vara miljövänliga.

Gastronaut

Louise Johansson, vinnare av Kockarnas kamp 2022, kommer nu med sin första kokbok på tio år. Med utgångspunkt i sju svenska råvaror som är hållbara utifrån miljö- och klimatperspektiv inspirerar Louise med ett 70-tal recept på snacks, efterrätter, festrätter och framförallt vardagsrecept.

Med rätt handlag och genomtänkta smakkombinationer finns det ingen anledning att inte sätta grönkålen, musslorna, morötterna och de andra ibland lite förbisedda hjältarna i strålkastarljuset. Det här är renodlad hemmamatlagning med lättillgängliga råvaror i säsong och som alla gärna kan använda sig mer av.

Louise Johansson slog igenom redan 2011 som den första vinnaren av Sveriges mästerkock. Trots att hon arbetat som kock på topprestauranger, och dessutom tagit sig till final i Årets kock två gånger, bultar hennes hjärta starkast för bra matlagning i hemmakök.

Musslor & morötter