Zuiderse storm

ebook Zuiderse, #3 · Zuiderse

By Natasha Madison

cover image of Zuiderse storm

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Niets blijft lang geheim in het zuiden...

Savannah

Ik ben degene die het perfecte stelletje liet scheiden. Ik ben de vrouw waar ze nog altijd over roddelen, naar wijzen en vuile blikken naartoe werpen. Ben ik het bed ingedoken met de koning van het bal? Nee. Heb ik met hem geslapen toen we studeerden en we allebei toevallig vakantie hadden? Ja. Geloofde ik dat hij degene was met wie ik zou gaan trouwen? Absoluut. Met heel mijn hart. Gebeurde dat ook? Absoluut niet. Verre van dat, zelfs. Voor mij ogen vroeg hij een ander ten huwelijk. En om het af te maken, wierp zijn vader me tweehonderd dollar toe en zei me dat ik moest verdwijnen. Ik voedde mijn zoon op in een stadje waar mensen gek op hem zijn omdat ze denken dat zijn vader de sheriff is. Alles ging geweldig, tot de waarheid boven tafel kwam.

Beau

Ik stond op het punt om het burgemeesterschap van mijn vader, mijn held, over te nemen, maar toen kwam ik achter zijn geheim. Het geheim dat hij zo wanhopig begraven wilde houden.
Mijn broer is vader en niet zo maar een vader... Hij heeft een zoon met de vrouw die ooit mijn beste vriendin was. De vrouw op wie ik stiekem altijd al smoorverliefd ben geweest, al vanaf de kleuterschool, toen ze opstond en mijn neus brak. Ik zal er alles aan doen om haar te beschermen. De enige manier om dat te doen, is om met haar te trouwen.

Wat haar grootste nachtmerrie is, is voor mij een droom die eindelijk uitkomt.

Zuiderse storm