Eindelijk op weg

ebook De nachttaxi #2 · De nachttaxi

By Eva Nagelkerke

cover image of Eindelijk op weg

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Mila verdient goed met haar ritten op de nachttaxi en ook de liefde lacht haar weer toe. De veel te knappe en geheimzinnige passagier uit de taxi brengt haar hart ernstig op hol, ook buiten diensttijd. Samen met hem zwiert ze een weekend door Brugge en gaat ze naar een sfeervol foodtruckfestival bij hen in de stad, al is hij zelf natuurlijk het allerlekkerste hapje. En dan zijn er nog al die andere bijzondere passagiers. Een oude vriendin van vroeger, bijvoorbeeld, met wie ze draad meteen weer oppakt, en een stoere brandweercommandante die van de ene rampzalige date naar de andere gaat.

Maar net als ze denkt dat ze het toch maar mooi voor elkaar heeft, lijkt alles wat ze heeft opgebouwd weer in elkaar te storten. Als de nieuwe man in haar leven zich er ook nog mee gaat bemoeien, neemt ze een rigoreus besluit... Krijgt Mila haar leven weer op de rit?

Eindelijk op weg