Zuiderse kans

ebook Zuiderse, #1 · Zuiderse

By Natasha Madison

cover image of Zuiderse kans

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Niets blijft lang geheim in het zuiden...

Kallie

Ik werd verliefd op hem toen ik zeven was. Ik had een snee in mijn knie en hij droeg me naar huis. Onze liefde was jarenlang hét gespreksonderwerp van de stad, tot een vrouw iedereen vertelde dat zij zwanger was van zijn kind. De enige optie was om de stad uit te vluchten en nooit meer terug te kijken.

Tot mijn beste vriendin een plek nodig had om zich schuil te houden en meer afgelegen en geheim dan de boerderij van mijn familie wordt het niet. En dus kwam ik terug. Het was de bedoeling dat mijn terugkeer slechts tijdelijk zou zijn. Het was de bedoeling dat ik hem niet tegen het lijf zou lopen. Maar dat is simpelweg onmogelijk in een klein stadje waar iedereen elkaar kent.

Jacob

Het was nooit mijn droom om sheriff te worden van een zuidelijk slaapstadje. Maar toen mijn vader stierf en mijn oudste broer vertrok, was ik degene die achterbleef en voor mijn moeder moest zorgen. Ik voldeed aan mijn verplichtingen als zoon en beschermde niet alleen mijn moeder, maar ook mijn stad.

Het leven was niet perfect, maar ik was tevreden. Tot ik oog in oog kwam te staan met een geest uit mijn verleden. Met Kallie. Eerst dacht ik dat ik het me inbeeldde. Dit kon niet waar zijn. Het grootste gedeelte van mijn leven had ik van haar gehouden, nu haatte ik haar.

De roddelfabriek in de stad draaide overuren. Ik negeerde al het geklets en probeerde niet te denken aan de vrouw die mijn hart vernietigde toen ze ineens verdween. Ze heeft me nooit de kans gegeven mijn kant van het verhaal te vertellen. Dat was niet belangrijk voor haar. Ik was niet belangrijk.

Een tweede kans word je niet vaak gegund, maar nu de mijne voor het oprapen ligt, weet ik niet zeker of ik hem wel wil grijpen.

Zuiderse kans