Brett

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ontmoet de Bad-broers: vier superknappe miljardairs die halsoverkop verliefd worden op hun leading ladies.


Alles is stouter in het donker...


Miljardair en veiligheidsexpert Brett Bad heeft al jaren een oogje op de bloedmooie juridisch adviseur van zijn broer, Sophie Roberts. Hij is alleen maar uit op één nacht tussen de lakens met haar om zijn verlangen te blussen. Maar Sophie is meer een huisje-boompje-beestje-type, en heeft hem al vaker dan hem lief is afgewezen.


Sophie droomt van 'ze leefden nog lang en gelukkig'. Toch kan ze niet ontkennen dat ze zich tot Brett aangetrokken voelt, zowel vanwege dat foute aan hem als door zijn woest aantrekkelijke uiterlijk. Plus zijn pijnlijke verleden, dat ze graag wil helpen helen.


Wanneer Sophies vriendin haar aanspoort haar voorzichtigheid eens te laten varen, zet Sophie de deur naar haar hart op een kiertje... en dendert Brett naar binnen. Maar deze Bad-boy weet niets van romantiek, en voor-altijd-en-eeuwig interesseert hem niet. Dus moet Sophie de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: moet ze haar hart volgen of zichzelf beschermen?


***

Bad Boys in het donker is een serie van romance-verhalen die je ook los van elkaar kunt lezen:

Mick
Dylan
Carson
Brett

Brett