Gestolen verleden

ebook Een Sam Larssen mysterie · Sam Larssen

By Leslie Anne Stevens

cover image of Gestolen verleden

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Inspecteur Sam Larssen is terug in deze derde bloedstollende thriller van Leslie Anne Stevens!


Op een druilerige ochtend ontdekt privédetective Sam Larssen het lichaam van de kunstenares Helma de Vries-dos Santos in een flat in de Amsterdamse Van Galenbuurt. Ze blijkt te zijn vermoord en haar lichaam is op beestachtige wijze toegetakeld. Terwijl hij buiten op de politie wacht, vraagt Sam zich af of het toeval is dat juist híj het lichaam ontdekt of dat er opzet in het spel was. Hij krijgt de opdracht om de dochter van Helma, Sofie, die na de moord spoorloos is verdwenen, op te sporen.


Sam duikt in het verleden van Helma en komt erachter dat zij in de jaren tachtig hoorde bij een anarchistische commune. Hij komt in zijn zoektocht naar Sofie een internationale bende op het spoor die handelt in ontvoerde kinderen en stuit daarbij op iets geheel onverwachts, dat zijn hele leven op zijn kop zet: een aanwijzing dat deze bende misschien iets te maken heeft met Sams eigen familie en verleden... Kan hij Sofie vinden voor er nog meer doden vallen?

Gestolen verleden