Urmează-Mă, Dacă Vrei

ebook

By Stefano Conti

cover image of Urmează-Mă, Dacă Vrei

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Roman polițist

Enigme de rezolvat și indicii de descifrat într-un parcurs captivant printre locuri misterioase și secrete tulburătoare. Urmărește, dacă vrei, cei doi protagoniști într-un roman presant plin de răsturnări de situație, unde nimic nu e cum pare.

Lisabona. Un conac înfiorător, un bărbat îmbrăcat în negru: dintr-o dată o bufnitură ascuțită și sânge peste tot pe trotuar. Așa vine găsit corpul lipsit de viață ale conducătorului unei periculoase secte păgâne precipitat de la etajul trei. Crimă sau sinucidere?

Siena. "Îți aduci aminte de mine?" este întrebarea cu care Chiara, dispărută de ani de zile, se prezintă din nou lui Francesco, invitându-l să o urmeze într-o călătorie pentru a investiga misterul ce se ascunde în spatele acestei morți bizare. Începe astfel o nouă provocare interesantă pentru Francesco, detectivul bancher, implicat într-o mortală vânătoare de comori de către iubita Chiara.

Misterul se complică când toate indiciile duc în Franța, într-o cetate medievală secretă,iar apoi pe o insulă pierdută în marea Croației, unde există doar o clădire: un far...

Urmează-Mă, Dacă Vrei