Enredament quàntic, sincronicitat,

ebook

By Bruno Del Medico

cover image of Enredament quàntic, sincronicitat,

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Durant molts segles, les percepcions extrasensorials com la telepatia, els auguris i la clarividència han estat considerades fantasies, il·lusions o invents fraudulents.
L'enfocament materialista prevalent en els cercles científics
a priori nega qualsevol realitat "espiritual". La raó és que aquestes realitats no es poden comprovar al laboratori.
Malgrat això, tots hem tingut experiències negades per la ciència. Entre aquestes experiències podem recordar els fets inexplicables, els auguris d'esdeveniments futurs o els somnis que es fan realitat.
Sovint, hem extret avantatges particulars d'aquestes experiències i això demostra que no van ser experiències il·lusionants.
Aquests fenòmens no són rars i afecten a tothom. Alguns estudiosos, dotats d'una ment més oberta, han volgut abordar el tema científicament. Es preguntaven si hi ha una manera d'entendre experiències extrasensorials sense recórrer a l'ocultisme, la mitologia o les filosofies pseudoreligioses.
Ara, finalment, sorgeixen proves que demostren científicament l'existència d'un nivell superior de consciència.
Hi ha una "ment col·lectiva" que conté idees i pensaments comuns a tota la humanitat. Es tracta d'un cosmos psíquic que podem utilitzar per al nostre benefici. Des d'aquest cosmos rebem senyals i informació.
El 1980 es va confirmar experimentalment el "embolic quàntic". Aquesta propietat és típica de les partícules elementals. Totes les partícules (àtoms, electrons, fotons) poden comunicar-se entre elles sense patir les limitacions d'espai i temps.
Això contrasta amb els supòsits de la física materialista.
La comunicació entre partícules elementals es produeix en una dimensió que no està sotmesa a les lleis conegudes de la física. Aquesta dimensió es pot comparar amb una "Ment Universal".
Els experiments del "Projecte de consciència global" realitzats a la Universitat de Princeton han demostrat, sens dubte, l'existència d'una consciència mundial.
El llibre descriu l'anomenada teoria del "subconscient col·lectiu" desenvolupada pel famós psicoterapeuta Carl Gustav Jung. La teoria de Jung és molt similar al concepte neoplatònic d '"Anima mundi". Aquestes teories es confirmen en les prediccions de la física quàntica, desenvolupades per eminents científics i premis Nobel,
La física quàntica documenta l'existència d'un nivell anomenat "no local". En aquest nivell, les partícules elementals, tot i estar separades per distàncies immenses, saben tot l'un sobre l'altre i es comporten com si fossin una.
A partir de la visió materialista d'un univers totalment basat en matèria agregada per atzar, la humanitat avança cap a una nova manera d'entendre la realitat, on la matèria i la psique coexisteixen i s'integren.
Tot i que la física clàssica continua sent dominant al món perceptible pels nostres sentits, apareixen nous nivells de realitat amb continguts psíquics.
A nivell quàntic, la física clàssica ja no és vàlida. La part material del cosmos sola no compleix la seva funció. Necessita una dimensió psíquica, és a dir, un nivell més, el nivell de no localitat.
I En aquest nivell, tot l'univers es converteix en una cosa. Ja no està format per matèria, sinó per energia i informació, i està coordinat per una força d'harmonia sense la qual només existiria el caos.
En els nivells més ocults de la realitat, la matèria no pot prescindir de la psique. De la mateixa manera, la psique necessita la part material per expressar-se.
Aquesta consciència acompanya la humanitat cap a un nou salt evolutiu, després del qual cessarà el domini materialista.
S'establirà una era de col·laboració entre la psique i la...

Enredament quàntic, sincronicitat,