Kvantforvikling og synkroniteten av hendelser

ebook

By Bruno Del Medico

cover image of Kvantforvikling og synkroniteten av hendelser

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Norsk språk. 260 sider. Inneholder 54 illustrasjoner.

I mange århundrer ble ekstrasensoriske oppfatninger som telepati, varsler og klarsyn betraktet som falske fantasier, illusjoner eller oppfinnelser.

Den materialistiske tilnærmingen som er utbredt i vitenskapelige miljøer

a priori benekter enhver "åndelig" virkelighet. Årsaken er at disse realitetene ikke er verifiserbare i laboratoriet.

Til tross for dette har vi alle hatt erfaringer nektet av vitenskapen. Blant disse opplevelsene kan vi huske de uforklarlige hendelsene, varselene om fremtidige hendelser eller drømmene som går i oppfyllelse.

Ofte har vi trukket spesielle fordeler av disse opplevelsene, og dette viser at de ikke var illusoriske opplevelser.

Disse fenomenene er ikke sjeldne og påvirker alle. Noen forskere, utstyrt med et mer åpent sinn, har ønsket å takle problemet vitenskapelig. De lurte på om det er en måte å forstå ekstrasensoriske opplevelser uten å ty til okkultisme, mytologi eller pseudo-religiøse filosofier.

Nå endelig dukker det opp bevis som vitenskapelig demonstrerer eksistensen av et høyere bevissthetsnivå.

Det er et "kollektivt sinn" som inneholder ideer og tanker som er felles for hele menneskeheten. Dette er et psykisk kosmos, som vi kan bruke til vår fordel. Fra dette kosmos mottar vi signaler og informasjon.

I 1980 ble "kvanteforvikling" eksperimentelt bekreftet. Denne egenskapen er typisk for elementære partikler. Alle partikler (atomer, elektroner, fotoner) kan kommunisere med hverandre uten å lide begrensningene i rom og tid.

Dette står i skarp kontrast til antagelsene fra materialistisk fysikk.

Kommunikasjon mellom elementære partikler skjer i en dimensjon som ikke er underlagt de kjente fysikklover. Denne dimensjonen kan sammenlignes med et "Universal Mind".

"Global Consciousness Project" -eksperimentene utført ved Princeton University har utvilsomt demonstrert eksistensen av en verdensbevissthet.

Boken beskriver den såkalte "kollektive underbevisstheten" -teorien utviklet av den berømte psykoterapeuten Carl Gustav Jung. Jungs teori er veldig lik det neoplatoniske konseptet "Anima mundi". Disse teoriene er bekreftet i spådommer fra kvantefysikk, utviklet av fremtredende forskere og nobelpristagere,

Kvantefysikk dokumenterer eksistensen av et nivå som kalles "ikke-lokalt". På dette nivået vet elementære partikler, til tross for at de er adskilt av enorme avstander, alt om hverandre og oppfører seg som om de var en.

Fra den materialistiske visjonen om et univers som er helt basert på materie samlet ved en tilfeldighet, beveger menneskeheten seg mot en ny måte å forstå virkeligheten, der materie og psyke eksisterer sammen og integreres.

Mens klassisk fysikk forblir dominerende i verden som er sanselig for våre sanser, dukker det opp nye virkelighetsnivåer med psykisk innhold.

På kvantenivå er klassisk fysikk ikke lenger gyldig. Den materielle delen av kosmos alene utfører ikke sin funksjon. Det trenger en psykisk dimensjon, det vil si et ytterligere nivå, nivået av ikke-lokalitet.

I På dette nivået blir hele universet en ting. Den er ikke lenger laget av materie, men av energi og informasjon, og koordineres av en harmonisk kraft uten hvilken bare kaos ville eksistere.

Kvantforvikling og synkroniteten av hendelser