Ποτέ Μην Προσβάλεις Μια Γκουβερνάντα

ebook

By Dawn Brower

cover image of Ποτέ Μην Προσβάλεις Μια Γκουβερνάντα

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Η Άλεξ και ο Ντέιμον έρχονται κοντά, αλλά αφού συνειδητοποιεί ότι της είπε ψέματα, δεν πιστεύει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Το λάθος του Ντέιμον μπορεί να του κοστίσει τα πάντα αν δεν μπορέσει να κερδίσει πίσω την αγάπη της.
Η δεσποινίς Αλεξάνδρα Μάθιους είναι άπορη μετά τον θάνατο του πατέρα της καθώς δεν της αφήνει τίποτα για να φροντίσει τον εαυτό της. Αναγκάζεται να αναζητήσει εργασία και παίρνει θέση ως γκουβερνάντα για τα παιδιά του δούκα του Γκρέιστοουν. Ο Ντέιμον Νέβερχαρτ, ο κόμης της Σεβίλλης, επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από χρόνια εκτός χώρας. Είναι έτοιμος να αναλάβει την οικογενειακή του περιουσία και να δεχτεί τον ρόλο του κόμη. Χάρη στην καθοδήγηση του Δούκα του Γκρέιστοουν, το κτήμα της Σεβίλλης ευημερεί και το σπίτι της οικογένειάς του έχει σχεδόν πλήρως ανακαινιστεί. Πηγαίνει στο Κάστρο Γκρέιστοουν κατά την επιστροφή του και σχεδιάζει να μείνει εκεί όσο ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του Κάστρου της Σεβίλλης. Δεν περιμένει να βρει έναν πειρασμό με τη μορφή μιας γκουβερνάντας. Ο Ντέιμον ξέρει ότι δεν πρέπει να τη θέλει, αλλά δεν μπορεί να νοιώσει διαφορετικά. Όταν τον μπερδεύει ως εργάτη στο κτήμα, δεν διορθώνει την υπόθεση της. Η Άλεξ και ο Ντέιμον έρχονται κοντά, αλλά αφού συνειδητοποιεί ότι της είπε ψέματα, δεν πιστεύει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Το λάθος του Ντέιμον μπορεί να του κοστίσει τα πάντα αν δεν μπορέσει να κερδίσει πίσω την αγάπη της.

Ποτέ Μην Προσβάλεις Μια Γκουβερνάντα