Ei enää koskaan!

ebook

By Gabriel Agbo

cover image of Ei enää koskaan!

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
"Minä hyvitän teille ne vuodet, jolloin sadon söivät sirkat ja niiden toukat, vaeltajasirkat ja kalvajasirkat... Minun kansaani ei enää koskaan pilkata. Te tulette tietämään, että minä olen Israelin keskellä ja että vain minä, Herra, olen teidän Jumalanne, muuta Jumalaa ei ole. Koskaan enää ei minun kansaani pilkata. Joel 2: 25-27
On aika pysäyttää ne asiat, jotka haluavat pysäyttää sinut. On Jumalan tahto pysäyttää jokainen, joka haluaa pilata Hänen suunnitelmansa elämällesi. Ja sinähän jo tiedät, että Hän suunnittelee elämällesi parhainta iloa, rauhaa, vaurautta, siunausta, hyvää terveyttä ja että saat säilyttää kaiken omaisuutesi. Vaikka joutuisit Hänen tuomitsemakseen, voit pysäyttää sen tänään ja alkaa uida hänen armossaan. Luemme myös muiden kokemuksista ja nykyisen Israelin sloganista "Ei enää koskaan". Miksi he ottivat tämän sloganin käyttöön, ja miten he ovat valvoneet sen käyttöä?
Totta, Israelista on nykyaikana tullut yksi maailman vahvimpia valtioita (Sillä on käytössään paras tiedustelupalvelu - Mossad, ja maailman kolmanneksi vahvin armeija), ei vain siksi, että Jumala on heidän kanssaan, vaan siksi että he ovat vannoneet suojelevansa juutalaisia niiltä ihmisarvoa loukkaavilta teoilta, kivuilta, suruilta ja kuolemilta, joita he kokivat viime vuosisadalla. Nämä kokemukset olivat epäonnisia ja ne olisivat olleet estettävissä. Nykyään Israel ei ole pelkästään vahva puolustuksessa, vaan myös maantaloudessa, ICT:ssä, tieteessä ja lääketieteessä. Kyllä, voimme nykyäänkin sanoa näin, ei enää koskaan! Tämän kirjan lukeminen tulee varmasti olemaan kiinnostavaa. 
Ei enää koskaan!