Verde de smarald. Culorile dragostei

ebook Young Adult

By Gier Kerstin

cover image of Verde de smarald. Culorile dragostei

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

O călătorie necontrolată în timp este anunțată de obicei cu câteva minute, uneori ore sau chiar zile înainte, prin senzații de amețeală ce afectează capul, stomacul și/sau picioarele. Mulți purtători ai genei au relatat, de asemenea, despre dureri de cap asemănătoare migrenelor.

Primul salt în timp – numit și saltul de inițiere – are loc între al 16-lea și al 17-lea an de viață al purtătorilor genei.

Extras din Cronicile Gardienilor, volumul 2, Reguli general valabile

Ce faci când ți-a fost frântă inima? Corect: vorbești la telefon cu cea mai bună prietenă, mănânci ciocolată și te bălăcești săptămâni la rândul în propria-ți nefericire. Mai prost e că, împotriva voinței ei, Gwendolyn are nevoie de toată energia pentru cu totul și cu totul altfel de lucruri: de exemplu, pentru a supraviețui. Căci ițele încâlcite de dubiosul Conte de Saint-Germain în trecut ajung să țeasă și în prezent o pânză primejdioasă. Pentru a descifra secretul, Gwendolyn și Gideon – lăsând la o parte chinurile iubirii – trebuie nu numai să danseze împreună menuet la un bal tumultuos din secolul al XVII-lea, ci și să se arunce cu capul înainte în tot felul de aventuri...

Un montagne-russe al sentimentelor, traversând secolele: aventurile lui Gideon și ale lui Gwen, grandios puse în scenă de autoarea Kerstin Gier, în cartea a treia a seriei Culorile dragostei. Atât de frumoasă, încât sigur te vei îndrăgosti de ea!

Verde de smarald. Culorile dragostei