Как Е Построен Човекът?

ebook Въведение В Духовния Свят

By Younousse Tamekloe

cover image of Как Е Построен Човекът?

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Тази книга ще Ви помогне да разберете ползите от медитацията, като обясни какво представлява медитацията и как ни въздейства тя. Ще научите как е построен човекът и как да бъдете добре свързани със себе си и останалите, да бъдете здрави физически и духовно и да имате щастлив живот. Ще можете да разберете духовния свят като отворите съзнанието си и ще знаете как да бъдете подготвени за бъдещето.
В тази книга Юнус отговаря на редица въпроси, зададени от Евгения, описвайки своя опит и възгледи за духовния свят. Още от ранните си години Юнус се интересува от духовния свят и се запознава с много и различни религии и духовни практики. Заради кариерата си на художник Юнус живее и работи в различни страни от Централна, Северна и Северна Африка, както и Западна Европа, където наблюдава как различните духовни традиции се спазват в различните общности. По време на духовното си пътуване открива будизма на Ничирен Шошу и осъзнава голямата полза от истинската медитация, която практикува оттогава. Съвсем начинаеща в сферата на духовността, Евгения разпитва Юнус за основите на духовния свят, които са от съществено значение за разбирането на това как се формират човешките животи чрез медитация. След като прекарва множество години в научно изследване на здравеопазването, Евгения се интересува особено от това как медитирането въздейства на здравето и благосъстоянието на хората и как развиването и прилагането на духовни познания може да помогне за справянето с редица ментални и физически здравословни проблеми, разпространени в днешно време. В тази книга Юнус предоставя своите възгледи за някои централни схващания в духовенството, които са малко познати и често неправилно разбрани. Като използва таланта си на художник, Юнус улеснява визуализацията на тези схващания чрез графични илюстрации, основаващи се на примери от съвременния живот. Освен това допълнителната глава в печатната версия на книгата включва описания на последната художествена поредица на Юнус относно сексуалната идентичност, в която рисува духовните тела на различни хора и обяснява защо е съвсем нормално, както от духовна гледна точка, така и от физическа, човек да се роди гей, лесбийка, бисексуален или хетеросексуален.
PUBLISHER: TEKTIME
Как Е Построен Човекът?