Anđeo sedmog dana

ebook

By Saša Robnik

cover image of Anđeo sedmog dana

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Onaj čije ime se ne spominje, u svojoj izopačenosti, predlaže Stvoritelju apokalipsu na Zemlji kako bi jednom zauvek rešili kome zaista pripada.
Na iznenađenje svojih anđela, Stvoritelj pristaje ali pod posebnim uslovima i šalje arhanđele Mihajla i Gavrila na Zemlju da nadgledaju postignuti sporazum.

Odabrana kontrolna grupa, zaposleni na benzinskoj pumpi pokraj autoputa, igraju vodeću ulogu tokom apokalipse i dolaze pod posebnu pažnju sila zla ali i arhanđela koji pokušavaju da spreče učestalo kršenje sporazuma i sve podlosti konkurencije.
Naravno, imaju posla preko glave a ima ga i vojska u herojskom ali jalovom pokušaju suzbijanja invazije čudovišta iz interdimenzionalnih prozora što vode u pakao.

Da li će tama nadjačati svetlost, da li je podmuklost jača od dobrote i da li će naši protagonisti odoleti iskušenjima, strahu i predaji, pročitajte u ovom apokaliptičkom, avanturističkom romanu.

Anđeo sedmog dana