Pilivesa Kundër Fluturës

ebook Libri Dy

By Charley Brindley

cover image of Pilivesa Kundër Fluturës

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Pilivesa dhe Flutura janë avionë spiunë shumë të vegjël që u ngjasojnë insekteve të gjalla. Ato mund të fluturojnë përreth objekteve ushtarake dhe kampeve të terroristëve pa rënë në sy ndërkohë që mbledhin të dhëna të regjistruara me video në lidhje me këto objekte dhe me njerëzit që i ruajnë. Gjatë misionit të tyre të parë në një pjesë të izoluar shkretëtire, pilotët e tyre në largësi, një Amerikan dhe një Rus, përfshihen në një përpjekje të pazakontë për mbijetesë. Gjatë përpjekjeve për gjetjen e avionëve të tyre spiunë të dalë tashmë jashtë loje, pilotët zbulojnë një sekret tronditës për veten e tyre.
PUBLISHER: TEKTIME
Pilivesa Kundër Fluturës