Antik & Auktion Denmark

magazine Nr. 1 2021 · Antik & Auktion Denmark

cover image of Antik & Auktion Denmark

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Magasinet Antik & Auktion er for alle, som er særligt interesserede i antikviteter, kunst og design. Det er samleres foretrukne printmedie og det uundværlige og eneste brancheblad for antikvitetshandlere. Antik & Auktion er troværdigt om priser, seriøst som opslagsværk, toneangivende om tendenser og inspirerende og ikke mindst underholdende for alle læsere. Antik & Auktion er fyldt med seriøse baggrundsartikler om stilarter og prisniveauer og med tips om loppemarkeder, antikmesser og antikshopping i ind- og udland. antikogauktion.dk supplerer magasinet med indhold om antikviteter, auktioner, retro- og vintagefund, møbelklassikere og kunst.

Nu hjælpes vi ad!

Æstetikkens HJERTERUM • At auktionsverden er Helle Kamvigs arbejdsplads, ses tydeligt i hendes indretning, der er tegnet af godt design, fantasifulde fund og kunst, der udfordrer. Men særligt vægter hun, at man skal kunne leve i hjemmet, og at det ikke må være en hindring for socialt liv.

MEGET MERE end lopper! • Jungshoved Købmandsgaard kan ikke kategoriseres som et af landets største loppemarkeder. Det er et lille sted, men til gengæld er fundene gode og billige. Og så kan Jungshoved så meget andet end at sælge genbrugsfund og loppeguld.

GEORG JENSENS Lyriske sølvskatte • Blomster, druer og krummelurer. Georg Jensens poetiske sølvarbejder med smukke, organiske former har siden begyndelsen af 1900-tallet været en stor del af den danske selvforståelse. Nu er endnu et udsøgt design i denne stil dukket frem fra arkiverne: Art nouveau-opsatsen Jardinière no. 1505.

VÆRD AT VIDE OM JARDINIÈRE NO. 1505

GEORG JENSEN PRIVAT

BERNADOTTE I NYE KLÆDER

AUKTIONS- FUND • Stærke farver og udtryksfulde former er præcis det, vi har brug for, når vintermørket er mest kompakt. Sørg for at nyde de genstande, du ser hver dag, og krydre hjemmet med nye fund, når der er brug for det.

STJERNEN

GLAS & ÆDLE DRIKKE • I dag vælger vi mellem rød, sød, hvid og rosé, men for længe siden foretrak man vinen krydret – og baren var egnens apotek. Med Antik & Auktions medarbejder Lillemor Olsson som sommelier fordyber vi os her i historien om den ædle drik. En historie, der givetvis kommer til at stråle takket være smukke detaljer såsom glas, karafler og vinkølere.

KARAFLEN GØR SIN ENTRÉ

OPFINDELSEN, DER FIK FAT

PAS PÅ DINE GLAS

OPBEVARING AF FLASKERNE

MOR I KUNSTEN • Alle har en mor, og derfor kan alle relatere sig til moderfiguren. Og så alligevel ikke. Gennem tiden har kunstnere forsøgt at skildre moderens mangefacetterede rolle, og på den måde er kunsten blevet en spejling af de forventninger, der er til hende. Lige nu kan du opleve to aktuelle udstillinger om moderen, som aldrig bliver uaktuel.

LUKSURIØS OVERDÅDIGHED • I dette nummer byder vi på en samling virkelig skønne kunstværker. Hvad med et forgyldt skab fra Meissen og et dekorativt barokspejl prydet med perlemor?

Bøger

ENKEL TRÆKUNST • Endelig har træet fundet tilbage ind i vores hjem – det mest naturlige materiale, man kan forestille sig. Det bedste er, når formgiveren og snedkeren har taget udgangspunkt i træet og skabt en genstand ud fra det, ladet åretegninger og særheder styre udformningen. Sådan som man gjorde det hos Söwe-Konst.

HURTIGE FAKTA OM SÖWE-KONST

HOP MED PÅ TRÆTRENDEN!

BENJAMIN HANDLER med hele verden • Trods sine kun 25 år har Benjamin Jensen skabt virksomheden Antik og Design Compagniet, hvorfra han sælger designmøbler, lamper og gammelt dansk keramik og kunsthåndværk via nettet. Kunderne er fra hele verden, for danske møbler er efterspurgte.

KØB SELV HOS...

Antik & Auktion Denmark