Како узгајати љуте паприке у свом дому. У врту, у саксији или на балкону

ebook Омиљена колекција за оне који воле органски врт и добру храну

By Aleksandar Bregovic

cover image of Како узгајати љуте паприке у свом дому. У врту, у саксији или на балкону

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
110 страна. Врло илустровано.
Постоји на хиљаде сорти љуте паприке. Популарни је зачин који је распрострањен у цијелом свијету. Многи људи воле љуте паприке. Неки људи стичу огромно знање и почињу сакупљати најбоље од сорти.
Они који воле добру храну доживе велико задовољство када гостима покажу колекцију љутих паприка. На овај начин гости могу да одаберу своје омиљене зачињености. У летњим и јесењим месецима, обојено воће може се убрати директно из биљке, које ће се одмах послужити на столу свих боја и мириса.
Постоји много сорти паприке које су кандидати за „најтоплију паприку на свету". Дуго на врху листе био је зачињени бибер Хабанеро. Данас ћете на врху Гуиннессове књиге светских рекорда пронаћи паприку "Тринидад Сцорпион Моруга" или "Царолина Жетелицу". Ова књига ће вам на једноставан и цјеловит начин пружити све информације за узгој љутих паприка. Неколико саксија са цвећем на малој тераси довољно је за добре резултате. Поред тога, ова књига ће открити технику гајења вишегодишњих биљака љуте паприке.
Како узгајати љуте паприке у свом дому. У врту, у саксији или на балкону