Les estranyes coincidències de la vostra vida. Fets curiosos i insòlits. Premonicions. Telepatia. Et passa també a tu?

ebook La física quàntica i la teoria de la sincronicitat de Carl Jung expliquen fenòmens extrasensorials.

By Pablo Montaner

cover image of Les estranyes coincidències de la vostra vida. Fets curiosos i insòlits. Premonicions. Telepatia. Et passa també a tu?

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Pàgines 132. Des dels primers desenvolupaments del pensament, la humanitat creia que algunes coincidències importants eren signes amb els quals un nivell superior, filosòfic o diví, volia parlar amb els homes.
En els darrers tres segles, aquestes creences havien estat esborrades per les noves tendències científiques. Els fets extraordinaris van ser considerats casos simples. Qualsevol que volgués interpretar fets extraordinaris com a senyals divins estava destinat a la ironia.
De la mateixa manera, les visions del futur eren considerades il·lusions o fins i tot signes de desequilibri. Això va passar malgrat els testimonis de molta gent.
La ciència va negar l'existència d'una dimensió psíquica oberta al diàleg amb la ment humana. Segons l'opinió comuna, l'única realitat existent està feta d'objectes materials.
No obstant això, el 1980, molts experiments en física quàntica van demostrar que la matèria no és l'únic component de l'univers. Aquest univers conté un nivell en què l'energia i la informació no pateixen els límits d'espai i temps propis de la física clàssica.
Això confirma tots els coneixements adquirits en la història de la humanitat. Entre aquestes visions recordem el concepte d '"Ànima del món" enunciat pel filòsof grec Plató. Més recentment, el psicòleg suís Carl Gustav Jung ha desenvolupat la teoria de l'inconscient col·lectiu.
Aquest llibre evita aprofundir en temes excessivament especialitzats. L'autor acompanya clarament el lector a comprendre els tres nivells que formen una única realitat.
El primer nivell és el físic, que forma part de la nostra experiència diària. El segon nivell és el que descriu la física quàntica, típic de les partícules elementals més petites que els àtoms. El tercer és el nivell psíquic anomenat "no localitat". És el nivell espiritual, que no es pot localitzar físicament enlloc.
Aquest camí del coneixement fa referència als descobriments recents reconeguts per la ciència oficial. Les estranyes coincidències i els fenòmens de la ment esdevenen parts importants d'una nova i sorprenent realitat.
Les estranyes coincidències de la vostra vida. Fets curiosos i insòlits. Premonicions. Telepatia. Et passa també a tu?