Hoe u hete pepers in uw huis kunt kweken. In de tuin, in potten of op het balkon

ebook De favoriete collectie voor wie van de biologische tuin en lekker eten houdt

By Willem Schouten

cover image of Hoe u hete pepers in uw huis kunt kweken. In de tuin, in potten of op het balkon

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
110 pagina's. Sterk geïllustreerd.
Er zijn duizenden soorten hete peper. Het is een populaire specerij die over de hele wereld wijdverspreid is. Veel mensen houden van hete pepers. Sommige mensen verwerven uitgebreide kennis en beginnen de beste variëteiten te verzamelen.
Liefhebbers van lekker eten voelen zich zeer tevreden als ze gasten de collectie hete pepers van eigen bodem laten zien. Op deze manier kunnen gasten hun favoriete kruidigheid kiezen. In de zomer- en herfstmaanden kunnen de gekleurde bessen direct uit de plant worden geplukt om direct met alle kleuren en geuren op tafel te worden geserveerd.
Er zijn veel soorten paprika's die in aanmerking komen om "de heetste peper ter wereld" te zijn. Lange tijd stond bovenaan de lijst de pittige Habanero-peper. Tegenwoordig vind je bovenaan het Guinness Book of Records de Trinidad Scorpion Moruga-peper of de Carolina Reaper. Dit boek geeft je op een simpele en complete manier alle informatie voor het kweken van hete pepers. Een paar bloempotten op een klein terras zijn voldoende voor een goed resultaat. Bovendien onthult dit boek de techniek om echte meerjarige bomen met hete peper te krijgen.
Hoe u hete pepers in uw huis kunt kweken. In de tuin, in potten of op het balkon