Trandafirul salbatic

ebook

By Susan Elizabeth Phillips

cover image of Trandafirul salbatic

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Poate că războiul de secesiune din Statele Unite s-a terminat pentru restul țării, dar nu și pentru Kit Weston. Curajoasă și învățată să nu aibă încredere în nimeni, Kit vine la New York cu un singur scop: deghizată în băiat, vrea să-l omoare pe Baron Cain, misteriosul tutore care stă între ea şi Risen Glory, plantația din Carolina de Sud pe care o iubește mai mult decât orice pe lume. Dar ceea ce nu ştie Kit este că eroul yankeu nu este doar cel mai mare duşman al ei – este bărbatul care va trezi în puștoaica sălbatică pasiunile unei femei. Şi va fi mult mai greu să-l facă să dispară din viața ei decât a crezut la început...
Când o surprinde pe Kit încercând să se strecoare pe proprietatea lui, Cain este convins că e vorba doar de un puști sărac, așa că îi oferă o slujbă. Dar nu trece mult până când descoperă adevărul – micul vagabond angajat ca grăjdar este o frumusețe cu voință puternică și ochii violet, care reuşeşte mereu să-l scoată din minți.
Sfâșiată între dorința arzătoare pentru bărbatul care îi este perechea perfectă și visul dintotdeauna de a fi stăpână la Risen Glory, Kit va fi nevoită să aleagă între mândrie și împlinirea dragostei, cu riscul de a pierde totul.
Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi, care au apărut pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. Autoarea care consideră că „viața e prea scurtă ca să citești romane deprimante” a primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman”, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

Trandafirul salbatic