Πώς να καλλιεργήσετε καυτερή πιπεριά στο σπίτι σας. Στον κήπο, σε γλάστρες ή στο μπαλκόνι

ebook Αυτό είναι το αγαπημένο χόμπι εκείνων που λατρεύουν τον βιολογικό κήπο και το καλό φαγητό

By Elias Samarakis, Ελιάς Σαμαράκης

cover image of Πώς να καλλιεργήσετε καυτερή πιπεριά στο σπίτι σας. Στον κήπο, σε γλάστρες ή στο μπαλκόνι

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

110 σελίδες. Περιέχει πολλές φιγούρες και φωτογραφίες.

Υπάρχουν χιλιάδες ποικιλίες καυτερή πιπεριά. Είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που είναι διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν τις καυτές πιπεριές. Μερικοί άνθρωποι αποκτούν εκτεταμένες γνώσεις και αρχίζουν να συλλέγουν τις καλύτερες ποικιλίες.

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση όταν δείχνουν στους επισκέπτες τη συλλογή από σπιτικές καυτερές πιπεριές. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους πικάντικη. Τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες τα έγχρωμα φρούτα μπορούν να μαζευτούν απευθείας από τα φυτά τους για να σερβιριστούν αμέσως στο τραπέζι με όλα τα χρώματα και τα αρώματα.

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες πιπεριών που είναι υποψήφιες για να είναι «το πιο καυτό πιπέρι στον κόσμο». Για πολύ καιρό στην κορυφή της λίστας ήταν το πικάντικο πιπέρι Habanero. Σήμερα, στην κορυφή του Guinness Book of World Records, θα βρείτε το πιπέρι "Trinidad Scorpion Moruga" ή το "Carolina Reaper". Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει, με απλό και ολοκληρωμένο τρόπο, όλες τις πληροφορίες για την καλλιέργεια καυτερών πιπεριών. Μερικές γλάστρες σε μια μικρή βεράντα είναι αρκετές για καλά αποτελέσματα. Επίσης, αυτό το βιβλίο θα αποκαλύψει την τεχνική για την καλλιέργεια φυτών με καυτερή πιπεριά που δεν πεθαίνουν κάθε χρόνο.

Πώς να καλλιεργήσετε καυτερή πιπεριά στο σπίτι σας. Στον κήπο, σε γλάστρες ή στο μπαλκόνι