Kuinka kasvattaa kuumaa paprikaa kotona. Puutarhassa, ruukuissa tai parvekkeella

ebook Suosikki kokoelma niille, jotka rakastavat luomupuutarhaa ja hyvää ruokaa

By Paavo Saarinen

cover image of Kuinka kasvattaa kuumaa paprikaa kotona. Puutarhassa, ruukuissa tai parvekkeella

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

110 sivua. Erittäin havainnollistettu.

Kuumaa pippuria on tuhansia lajikkeita. Se on suosittu mauste, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Monet ihmiset rakastavat kuumaa paprikaa. Jotkut ihmiset hankkivat laajan tiedon ja alkavat kerätä parhaita lajikkeita.

Hyvää ruokaa rakastavat nauttivat suuresta tyytyväisyydestä, kun he esittävät vieraille kotona kasvatettujen kuumapaprikoiden kokoelmaa. Tällä tavalla vieraat voivat valita suosikki mausteensa. Kesä- ja syksykuukausina värilliset hedelmät voidaan noutaa suoraan kasvilta ja tarjoilla heti pöydällä kaikilla väreillä ja tuoksuilla.

Paprikoita on monia, jotka ehdottavat olevansa "maailman kuumin paprika". Pitkän aikaa luettelon kärjessä oli mausteinen Habanero-pippuri. Tänään, Guinnessin maailman ennätyskirjan yläosassa on "Trinidad Scorpion Moruga" -pippuri tai "Carolina Reaper". Tämä kirja antaa sinulle yksinkertaisella ja täydellisella tavalla kaikki tiedot paprikoiden kasvattamiseksi. Muutamat kukkaruukut pienellä terassilla riittävät hyviin tuloksiin. Lisäksi tämä kirja paljastaa tekniikan monivuotisten kuumapippurikasvien kasvattamiseksi.

Kuinka kasvattaa kuumaa paprikaa kotona. Puutarhassa, ruukuissa tai parvekkeella