cover image of Du får väl säga som det är

Du får väl säga som det är

by Christina Renlund (Red.) Author · Mats Eklund Narrator

audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Du får väl säga som det är handlar om att vara anhörig och leva nära. Om vårt behov av varandra, om sårbarhet och kraft, om mod och rädsla och om hopp och stora livsfrågor. Det är också en bok om stolthet, tillit, livsglädje och drömmar och om de mirakel som finns i vardagen nära dem vi älskar, om de små miraklen och de stora. Vad vi kan få om vi förmår ta emot.

Föräldrars berättelser. Syskons uppväxt och frågor. Mor- och farföräldras oro och stolthet. Mostrar, fastrar, morbröder och andra närstående. De skriver om kärleken och sorgen, om vardagen, den sällsynta diagnosen och funktionsnedsättningen, om sina tankar och om det som är allra viktigast i livet - relationer, människovärde och mening.

Alla ger de oss något av det finaste de har - sin berättelse. Det är enkelt, det är vardagligt , det är storslaget. Det är en bok om vad det är att vara människa.

Skribenter: Siri Ambjörnsson, Nathalie Besèr, Zenzi Brydolf, Kristina Colliander, Axel Danielson, Frank Ekelund, Miriam Ennefors, Per Feltzin, Pernilla Glaser, Ingrid Hellegren, Imke Janoschek, Håkan Johansson, Jesper Larsson, Kristina Lindh, Gunilla Malm, Anna och Mikael Nordmark, Helene Näslund, Erika Ohlsson, Alexander Persson, Giuseppe Pozzi och Åsa Llinares Norlin, Gunnar Skarland, Arziv Suhak, Kristina och Thomas Taylor, Fredrik Westin

Publication Details

Publisher:
Word Audio Publishing
Edition:
Unabridged
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive MP3 Audiobook 94.5 MB
  • OverDrive Listen 94.5 MB

Creators

Narrator :
Mats Eklund
Narrator :
Johan Svensson
Narrator :
Janna Eriksson
Narrator :
Katarina Lundgren-Hugg
Narrator :
Viktoria Flodström
Narrator :
Magdi Saleh
Narrator :
Åsa Widéen
Author :
Christina Renlund (Red.)
Du får väl säga som det är
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free