Blot

audiobook (Unabridged) Fredrik Broman, 4 · Fredrik Broman

By Håkan Östlundh

cover image of Blot
Audiobook icon Visual indication that the title is an audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

En ambulanshelikopter flyger över Östersjön med kriminalpolisen Fredrik Broman. Han har en svår skallskada och ingen vet om han kommer att klara sig.

Tre veckor tidigare har två människor hittats mördade på en gård i Levide. En kvinna dödad med ett enda hugg, och en man massakrerad till oigenkännlighet.

Husets ägare, Arvid Traneus, har nyligen kommit hem efter flera år som storföretagskonsult i Japan. Polisen utgår från att Arvid är den slaktade mannen eftersom kvinnan vid hans sida har identifierats som hans hustru. Men när det visar sig att den döde mannen är någon annan tar utredningen en helt ny vändning. Och de misstänkta tycks försvinna spårlöst.

"Blot" är fjärde delen i Håkan Östlundhs serie om Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen. Det är både en annorlunda och klassisk deckare, som håller läsaren i spänning från första till sista sidan.

"Håkan Östlundh har bok för bok etablerat sig som en av de mest intressanta författarna i genren." Bo Lundin, Sydsvenskan

"'Blot' erbjuder ett gripande familjedrama, är synnerligen välskriven, visar med eftertryck att denne författare efter fyra böcker förtjänar stor respekt, förtjänar att tas på största allvar, förtjänar många lovord och många läsare." K Arne Blom, Vi

"En klassisk deckare med inslag av vår tid och relationerna mellan de människor som vår tid skapar. Av de deckarförfattare som numera använder Gotland som bakgrund och kuliss för sina böcker är Håkan Östlundh den skarpaste, både vad gäller samtidshistorien och sättet att bygga upp en deckarintrig som förblir spännande boken igenom." Bengt Valentinsson, Gotlands tidningar

Blot