cover image of Bibla Shqiptaro Gjermane II

Bibla Shqiptaro Gjermane II

Bibla Shqiptare 1884--Lutherbibel 1912 · Parallel Bible Halseth Albanian

by Truthbetold Ministry Author · Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Ky i Biblës së Studimit përmban Bibla Shqiptare (1884) dhe Lutherbibel (1912) përkthim paralel. Ka 173 771 referenca dhe tregon 2 formate të Biblës. Përfshihet Bibla Shqiptare 1884 dhe Lutherbibel e formatuar në lexim dhe lundrim të thjeshtë ose për më shkurt, Navi-format. Këtu do të gjeni çdo varg të shkruar në rend alb-gerlut paralel. Përfshin një kopje të plotë, te ndarë dhe jo në paralel, për Bibla Shqiptare 1884 dhe Lutherbibel, versionin tekst-në-fjalë (tts) në mënyrë qe aparati juaj të lexojë Biblën për ju.

Si funksionon navigimi i përgjithshëm i Biblës:

Një Testament ka një indeks në librat e tij. Formati TTS liston librat dhe kapitujt pas indeksit të librit. Testamentet referojne njeri tjetrin në indeksin e librit. Cdo liber ka një reference në Testamentin të cilit i përket. Cdo liber ka një reference të librit të kaluar ose te rradhës. Cdo liber ka një indeks të kapitujve të tij. Cdo kapitull ka një reference të librit të cilit i përket. Cdo kapitull ka nje reference per kapitullin e kaluar ose të rradhës. Cdo kapitull ka një indeks në verset e tij. Cdo kapitull në formatin TTS përmban një referencë të kapitullit në formatin Nav. Cdo verse ka një numër dhe një referencë për kapitullin të cilit i përket. Cdo verse fillon në një rresht të ri për tu lexuar më mirë. Në formatin TTS numri i versit nuk tregohet. Cdo reference në një indeks ju dergon të vendndodhja. Tabela e Integruar e Përmbajtjes përmban një referencë të të gjithë librave në çdo format.

Ne besojmë se kemi ndërtuar një nga më të mirët, nëse jo navigimi më i mirë nuk mund të gjendet në një libër të tillë si ky! Mund te kesh çdo varg në majë të gishtave te tu dhe është i përkryer për kërkim të shpejtë. Dhe kombinimi i Bibla Shqiptare 1884 dhe Lutherbibel dhe navigimi i tij e bejne kete ebook unik.

Shënim që Teksti-në-Fjalë (TTS) varet nga pajisja në pajisje. Disa pajisje nuk e suportojnë. Të tjera suportojnë vetëm një gjuhë ndërsa të tjera shumë gjuhë. Gjuha e përdorur për TTS në këtë ebook është Shqiptar.

Publication Details

Publisher:
TruthBeTold Ministry
Publication Date:
2018
Series:
Parallel Bible Halseth Albanian

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 7.7 MB
Bibla Shqiptaro Gjermane II
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free