cover image of Nèmesi

Nèmesi

by Philip Roth Author · Xavier Pàmies Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

En el calorós estiu del 44, Newark pateix una epidèmia terrorífica que amenaça els nens amb la mutilació, la paràlisi, la incapacitat de per vida o fins i tot la mort. Bucky Cantor, un jove llançador de javelina i aixecador de pesos frustrat perquè la seva mala vista l'ha exclòs de lluitar a la guerra s'ha de conformar a fer de monitor en un esplai. Cantor, que es desviu pels seus xavals, és testimoni de com la pòlio comença a fer estralls entre ells.

Entre els carrers pestil·lents d'una Newark assetjada i Indian Hill, un immaculat campament als Poconos, Roth descriu un home enèrgic i decent que, amb les millors intencions, lluita en una guerra privada contra la malaltia.

Roth és exacte en el relat del desastre personal de Cantor i ens apropa a tots els racons de les emocions que pot arribar a despertar una desgràcia com aquesta: la por, el pànic, la ràbia, el patiment, el desconcert, el dolor...

Una idea recorre tota la novel·la, la pregunta que ens persegueix des de les últimes quatre novel·les de Roth: Elegia, Indignació, La humiliació i, ara, Nèmesi: ¿Quina mena de decisions donen forma a la nostra vida? ¿Quin és el nostre poder contra la força de les circumstàncies?

Publication Details

Publisher:
RBA Libros
Imprint:
La Magrana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 323.8 KB

Philip Roth (Author)

PHILIP ROTH (Newark, 1933) guanyador del Premi Pulitzer de 1977 per Pastoral americana (publicada a La Magrana l’any 2010), ha obtingut dues vegades el National Book Critics Circle Award, i tres vegades el PEN/Faulkner Award, el PEN/Nabokov i el P...

More about Philip Roth
Nèmesi
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free