cover image of Em vaig casar amb un comunista

Em vaig casar amb un comunista

by Philip Roth Author · Xavier Pàmies Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Una trobada casual del cèlebre escriptor Nathan Zuckerman amb Murray Ringold, el seu vell professor de literatura anglesa, desencadena el record d'aquell qui va ser l'ídol de la seva joventut, l'Ira Ringold, el germà comunista d'en Murray, un obrer tenaç que va arribar a convertir-se en una gran estrella com a actor radiofònic. Durant aquells anys convulsos, però, l'Ira es mostrava intemperant fins al fanatisme, i un llibre escrit per la seva esposa —la celebrada actriu del cinema mut Eve Frame— va acabar amb la seva carrera professional. Eren els temps més foscos de la «cacera de bruixes», les represàlies contra els comunistes i els simpatitzants de l'esquerra que va liderar el senador republicà McCarthy.

Publication Details

Publisher:
RBA Libros
Imprint:
La Magrana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 378.6 KB

Philip Roth (Author)

PHILIP ROTH (Newark, 1933) guanyador del Premi Pulitzer de 1977 per Pastoral americana (publicada a La Magrana l’any 2010), ha obtingut dues vegades el National Book Critics Circle Award, i tres vegades el PEN/Faulkner Award, el PEN/Nabokov i el P...

More about Philip Roth
Em vaig casar amb un comunista
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free