Stii bine ca vrei

ebook Clasici Litera

By Kristen Roupenian

cover image of Stii bine ca vrei

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Știi bine că vrei este o colecție de povestiri fascinante despre ce înseamnă să fii femeie în lumea modernă. Sunt povești despre sex și pedeapsă, vinovăție și furie, plăcerea și teroarea de a provoca și de a experimenta durere. Sunt povestiri care fascinează și dezgustă, provoacă revoltă și stârnesc dorințe, sperie și încântă în egală măsură. Știi bine că vrei ne demonstrează de ce Kristen Roupenian este cea mai îndrăzneață voce nouă din ficțiunea americană. Într-un mod amuzant, furios, viclean și explicit, ea aruncă o privire asupra dinamicii complicate a puterii dintre bărbați și femei și, adesea cu umor negru, o dă și mai mult peste cap. Și îndreaptă un deget către cititor, provocându-l să se simtă inconfortabil – sau mai rău, deconspirat –, ca și cum ar spune: „Vrei, nu-i așa? Știi bine că vrei".

„Speciale la «Iubitorul de pisici» și la celelalte povestiri din Știi bine că vrei sunt stăpânirea de către autoare a limbajului,
a personajelor, a poveștii și capacitatea ei de a scrie, totuși, atât de nepretențios și accesibil încât credem că trebuie să fie adevărat."
New York Times Book Review


„Dacă vă închipuiți că știți cum va fi această colecție, vă înșelați. Aceste povestiri sunt tăioase și perverse, întunecate și bizare, crude și nebunești. Îmi plac mult, mult de tot."
Carmen Maria Machado


„Într-o epocă ce are nevoie de o bilă pentru demolări, Știi bine că vrei oferă una. Este o carte pe care n-o poți lăsa din mână... Lipsită de politețuri. Pentru oameni inteligenți. Dezinhibată. Citiți-o!"
Jeff VanderMeer

Available to buy

Stii bine ca vrei