cover image of Træningsøvelser til kontra

Træningsøvelser til kontra

Håndboldtips temahæfter

by Peter Schmidt

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. I dette, det 12. hæfte i serien, har jeg forsøgt at samle øvelser til træning af kontra. Mål, scoret på kontra, er og bliver de letteste mål i håndbold - og ofte dem, der "irriterer" modstanderholdet mest, fordi de netop er lette og skabt på egne fejl eller brændte afslutninger. Det meste af indholdet har allerede været udgivet i én af de seks håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle kontraøvelser samlet ét sted, let og overskueligt.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019
Series:
Håndboldtips temahæfter

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 7.9 MB

Peter Schmidt (Author)

Peter Schmidt, f. 1964 Træner igennem snart 30 år on/off på alle niveauer, primært på kvindesiden. Udpræget nysgerrig, udpræget autodidakt. "Fordi legen med den harpiksklistrede bold er verdens bedste leg."

More about Peter Schmidt
Træningsøvelser til kontra
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free