Alleen de dappere

ebook De Weg van Staal—Boek 2 · The Way of Steel

By Morgan Rice

cover image of Alleen de dappere

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Het is Morgan Rice weer gelukt! Met een sterke verzameling personages creëert de auteur wederom een magische wereld. ALLEEN DE WAARDIGE zit vol intriges, verraad, onverwachte vriendschap en alle ingrediënten die je van elke bladzijde laten smullen. Het boek zit boordevol actie en jij zit op het puntje van je stoel."

—Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

Morgan Rice, #1 bestverkopende auteur van DE ZOEKTOCHT VAN HELDEN (een gratis download met meer dan 1.000 vijfsterren recensies) komt met een meeslepende nieuwe fantasy serie.

In ALLEEN DE DAPPERE (De Weg van Staal—Boek Twee) is de zeventienjarige Royce op de vlucht voor zijn vrijheid. Hij wordt herenigd met de boeren wanneer hij probeert zijn broers te redden en voorgoed te ontsnappen.

Ondertussen ontdekt Genevieve een schokkend geheim dat de rest van haar leven zal beïnvloeden. Ze moet beslissen of ze haar eigen leven wil riskeren om dat van Royce te redden—terwijl hij denkt dat ze hem verraden heeft.

De aristocratie bereid zich voor op oorlog tegen de boeren en alleen Royce kan hen redden. Maar de enige hoop die Royce heeft is zijn geheime kracht—een kracht waarvan hij niet eens zeker weet dat hij ze heeft.

ALLEEN DE DAPPERE vertelt een episch verhaal over vrienden en geliefden, over ridders en eer, over verraad, het lot en de liefde. Het is een verhaal over eer dat ons meesleept in een fantasiewereld waar we verliefd op zullen worden en die alle leeftijden zal aanspreken.

Boek #3 in de serie—ALLEEN DE VOORBESTEMDE—is nu ook beschikbaar voor pre-order.

Alleen de dappere