cover image of Steg för steg / Mitt liv i dina händer

Steg för steg / Mitt liv i dina händer

Läkarromaner

by Alison Roberts Author · Josie Metcalfe Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Steg för steg

Inte nog med att hennes benskada gör att hon inte kan jobba med akutteamet, tajmingen är dessutom förfärlig. Om bara ett par veckor ska hon vara brudtäma på sin bästa väns bröllop. När hennes kollega Jack erbjuder sig att hjälpa henne med rehabiliteringen tackar hon därför tacksamt ja. Steg för steg kommer mötena att handla mindre om träning och mer om deras känslor för varandra. Och allt ställs på sin spets när det visar sig att Jack ska vara bestman på bröllopet.


Mitt liv i dina händer

Mycket har hänt sedan hon flydde hemlandet och blev Nadia Smith. Hon har utbildat sig till sjuksköterska och älskar sitt jobb bland de allra minsta. Och bäst av allt, hon slipper leva ett liv i rädsla. Gideon trodde inte att han skulle få uppleva kärleken igen och kan inte förklara varför han dras till Nadia, den tystlåtna sjuksköterskan med de stora bruna ögonen. Men det är något hon döljer, något mörkt och plågsamt ... Så en kväll får han ett telefonsamtal. Nadia befinner sig i livsfara!

Publication Details

Publisher:
Harlequin
Publication Date:
2019
Series:
Läkarromaner

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 2 MB
Steg för steg / Mitt liv i dina händer
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free