E-handel efter starten

audiobook (Unabridged)

By Mats Ingelborn

cover image of E-handel efter starten
Audiobook icon Visual indication that the title is an audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"BOKEN GER HANDFASTA RAD och berättar rakt upp och ner om hur det är att vara e-handlare. Jag är imponerad över hur Mats har lyckats fånga så många sanningar och viktiga perspektiv. Boken är till för dig som är entreprenör, ledare eller en människa som vill förändra och följa sina drömmars mål. Jag blir varm och glad när jag läser den."

Jenny Johansson, Head of marketing och grundare av utbildningen Konceptutvecklare e-handel på Högskolecentrum Bohuslän

"ÄNTLIGEN en svensk bok om e-handel som inte fokuserar på teknik. Den kan jag rekommendera för både de som funde- rar på att starta e-handel och för de som kanske kört fast"

Arne Andersson, E-handelsspecialist PostNord (Posten)

Mats Ingelborn är född entreprenör och startade sitt första företag bara 16 år gammal. Nu 30 år senare har han en gedigen erfarenhet av företagande i såväl Sverige som utomlands. I den här boken tar Mats Ingelborn upp en del av de erfarenheter och överraskningar han fått i och med att han 2003 lanserade en e-handel inom mode och underkläder: Calzessa.com.

"Denna aktuella och fängslande bok tillhör en av ämnesområdets bästa", BTJ.se

"En varm bok i vinterkylan om hur det är att vara e-handlare. Läs den!", Caroline Björkgren Tidningen InternetWorld

"En lättläst bok med många konkreta tips för alla entreprenörer, ej endast ehandlare. Helt klart läsvärd tycker jag!", Mattias Pihlström vd Brightstep

"Boken är bra, rolig och intressant för den som är nyfiken på ehandel. Den fyller det tomrum som börjar där befintliga böcker om ehandel slutar dvs vid tekniken", Peter Höjman E-handlare

E-handel efter starten