cover image of Un barceloní a Beirut

Un barceloní a Beirut

Viatges d'anada i tornada d'un corresponsal · Primera Página

by Tomás Alcoverro

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tomás Alcoverro ens apropa a l'altra riba del món mediterrani amb la intenció de mostrar, lluny de visions occidentalitzants i romanticismes de to exòtic, la seva complexa autenticitat. Aquest llibre vola de Barcelona a Beirut, dues ciutats que, més enllà de la distància física, comparteixen determinats trets, en virtut d'una essència mediterrània comuna. La connexió comença a l'època medieval, quan la Corona d'Aragó va estendre la seva influència amb les naus que creuaven tot el Mare Nostrum, i ha estat continuada després per personatges com l'escriptor Josep Carner, cònsol a la capital del Líban. A través d'aquestes i d'altres històries, Alcoverro es converteix en el millor guia d'un viatge que ens permetrà conèixer els nostres veïns més ignorats: els habitants del Mediterrani oriental.

Publication Details

Publisher:
Diëresis
Publication Date:
2019
Series:
Primera Página

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.6 MB

Tomás Alcoverro (Author)

Tomás Alcoverro, recent guanyador de la Menció d'Honor als Premis Nacionals de Comunicació 2019 de la Generalitat, és el corresponsal a l'Orient Mitjà més veterà i guardonat del nostre país. Ha signat més de vuit mil cròniques que narren la dramàt...

More about Tomás Alcoverro
Un barceloní a Beirut
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free