cover image of Zie jij mij?

Zie jij mij?

Niet iedereen die naar je lacht, is je vriend

by Saskia M.N. Oudshoorn

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

De jonge, ambitieuze journaliste Eva Groen trakteert zichzelf op een weekje New York. In het vliegtuig ploft een aantrekkelijke man naast haar neer: Stephen. Het klikt bijzonder goed en ze spreken af dat hij haar de stad laat zien. Na een paar heerlijke dagen samen krijgt Eva dramatisch nieuws en moet ze halsoverkop naar Nederland terug. Ze vergeet haar telefoon en de twee verliezen elkaar helaas uit het oog.

Op Eva's eerste buitenlandse persreis als sportverslaggeefster komt ze hem onverwacht weer tegen. Stephen blijkt heel iemand anders te zijn dan hij haar deed geloven, maar ook Eva heeft haar geheimen. Voordat ze de kans krijgen om het uit te praten, dreigt er gevaar voor Eva's leven. De man weet haar net op tijd te redden, maar dit blijft niet zonder gevolgen voor beiden. Hoe ver ga jij voor de liefde van een ander...?

Met 'Zie jij mij?' bereikte Saskia Oudshoorn–van der Meulen de finale van de Sweek – Crime Compagnie Contest. Het verhaal van Eva gaat verder in 'Op eenzame hoogte' dat Vrouwenthriller van het jaar werd. Ze volgde schrijfcoaching bij Simone van der Vlugt en schreef mee aan het project 'Geef de pen door' van Vrouwenthrillers.nl. Binnenkort komen twee van haar nieuwe boeken uit.

'Zie jij mij?' is een nieuwe, bewerkte uitgave van 'Buiten Spel' (2015).

Publication Details

Publisher:
Saskia M.N. Oudshoorn
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.5 MB
Zie jij mij?
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free