Harry Potter és az elátkozott gyermek: Első és második rész

ebook Az eredeti West End-i előadás hivatalos szövege

By J. K. Rowling

cover image of Harry Potter és az elátkozott gyermek: Első és második rész

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Tizenkilenc év telt el azóta, hogy Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger megmentette a varázslóvilágot, és most ismét egy rendkívüli kalandban vesznek részt. Egy bátor új generáció tagjai csatlakoznak hozzájuk, akik csak most érkeztek meg a Roxfort Boszorkány- és Varázsló Szakiskolába. Míg Harry olyan múlttal küszködik, amely nem hajlandó ott maradni, ahova való, legfiatalabb fia, Albus egy olyan családi örökség súlyával küzd, amelyet soha nem akart. Ahogy a múlt és a jelen ütközik, apa és fia versenyfutásba kerül az időben, titokzatos erőkkel harcolnak, miközben a jövő forog kockán.
J.K. Rowling, John Tiffany és Jack Thorne, története alapján, a Harry Potter és az elátkozott gyermek a díjnyertes West End-i produkció teljes terjedelmű forgatókönyve. Ez a kiadás tartalmazza az eredeti, kétrészes színdarab párbeszédeinek és színpadi útmutatásainak végső változatát, John Tiffany rendező és Jack Thorne drámaíró beszélgetését, a Potter családfát, valamint a varázslóvilág kulcsfontosságú eseményeinek időrendjét, amelyek ide vezettek: Harry Potter és az elátkozott gyermek.

Harry Potter és az elátkozott gyermek: Első és második rész