Sezonul oaselor

ebook The Bone Season

By Samantha Shannon

cover image of Sezonul oaselor

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Anul 2059. Paige Mahoney, in varsta de 19 ani, lucreaza in lumea interlopa din Scion, Londra, al carei nucleu se afla in zona Celor Sapte Cadrane, fiind angajata lui Jaxon Hall. Jobul ei: sa scotoceasca dupa informatii, patrunzand in mintile celorlalti. Asta, pentru ca Paige este Calatoare onirica, o specie rara de clarvazatoare. In lumea ei, comite inalta tradare numai prin simplul fapt ca respira. Intr-o zi ploioasa, viata ei se schimba pentru totdeauna. Atacata, drogata si rapita, Paige este trimisa in Sheol, fostul oras Oxford — tinut secret vreme de 200 de ani si controlat acum de puternica rasa a Refaitilor, venita dintr-o alta lume. Paige ii este incredintata Custodelui, un Refait cu scopuri misterioase. El e stapanul ei. Maestrul. Si inamicul natural. Dar daca Paige vrea sa-si recastige libertatea, trebuie sa accepte reeducarea, in aceasta colonie penitenciara in care a fost condamnata sa traiasca pana la moarte. Romanul The Bone Season da viata unei fascinante eroine din universul urban fantasy. Si ne-o aduce in atentie pe Samantha Shannon, o scriitoare surprinzator de tanara, cu o imensa energie si o imaginatie debordanta, care creeaza prin acest remarcabil debut o realitate noua si indrazneata.

Samantha Shannon s-a nascut la Londra, in 1991. A inceput sa scrie la varsta de 15 ani. Intre 2010 si 2013, a studiat limba si literatura engleza la St. Anne's College, Oxford. In 2012, Women of the Future Awards a nominalizat-o la The Young Star Award. The Bone Season este primul ei roman, iar pana la aparitia acestei editii drepturile de publicare fusesera vandute in peste 20 de tari.

Sezonul oaselor