cover image of Moordtocht

Moordtocht

by Wilma Wuite

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

'De dreun kwam volledig onverwacht. Ik schoot naar voren en de veiligheidsriem sneed in mijn schouder.
'Wat was dat?' hoorde ik mezelf schreeuwen. Alles leek op dat moment tegelijk te gebeuren. Nog een schok die door de auto heenging, David die met zijn hoofd tegen het zijraam smakte, heel hard vloekte en het gaspedaal hard intrapte en uit alle macht aan het stuur rukte. De auto schoot zo hard naar voren dat ik in de rugleuning geduwd werd.'

Moordtocht, een vlucht, die begint als een reis naar het onbekende wordt al snel een ware beproeving waarin bedreiging, ontvoering en zelfs moord niet geschuwd wordt.

De 27-jarige Chay verlaat haar huis in Los Angeles en gaat op zoek naar antwoorden. Onderweg strandt ze met haar auto en komt vast te zitten in een kleine stad in de bergen. Daar gebeuren vreemde dingen. Een jonge vrouw is verdwenen en niet veel later verdwijnt ook Wayne Turner, haar redder in nood. In eerste instantie lijken de gebeurtenissen niets met elkaar te maken te hebben, maar als Chay op onderzoek uitgaat en haar pad dat van de indiaanse priv├ędetective David Lonebear kruist doet ze een aantal schokkende ontdekkingen.

Wat hebben een twee jaar oude drievoudige moord en de verdwijning van de twee jonge mensen met elkaar te maken?

Wilma Wuite (1960, wilmawuite.nl) werd met haar debuut 'Geschopt' genomineerd voor de Brave New Books prijs 2014. Een gedeelde tweede plaats was het resultaat.

Publication Details

Publisher:
Wilma Wuite
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 3.3 MB

Wilma Wuite (Author)

Verhalen, ze hebben altijd in mijn hoofd gezeten. Elke gebeurtenis zette ik om in een flard van een verhaal. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen het verhaal, dat al heel lang in mijn hoofd zit, op te schrijven. Daarbij kwam ik er steeds meer ...

More about Wilma Wuite
Moordtocht
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free