Government of the Rich

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of Government of the Rich

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Dionysia een slimme zeventienjarige tiener leeft in Las Vegas, Nevada. Haar vader Simon is een werkloze vrachtwagenchauffeur. Haar zus Paulina is afgestudeerd en kan geen baan vinden in de verpleegkunde. Haar moeder Celia is de enige die een baan heeft bij het Amazon Fulfillment Center in Las Vegas, Nevada.

Dionysia ontmoet een mysterieuze man genaamd Xolotl die wegrent van de regering en een wild verhaal te vertellen heeft. Aanvankelijk gelooft ze hem niet echt, omdat hij uit de Bijbel citeert en in de straten van Las Vegas, Nevada met zijn gouden retrieverhond aan het pannen is. Dan beginnen er dingen te gebeuren die haar doen geloven dat Xolotl de waarheid vertelt.

Dionysia heeft een oogje op een van haar collega's Alphaeus die de hoofdkassier in het restaurant is. Ze zal hem misschien nooit meer zien omdat Alphaeus de stad verlaat om dichter bij zijn familie te zijn nadat hij zijn baan heeft verloren in een restaurant in Burger King. Nu Dionysia heeft te maken met het feit dat robots ook haar werk hebben gedaan. Een kans om wraak te nemen arriveert terwijl ze het neemt om zich beter te voelen over haar situatie.

Automatisering, werkloosheid, ongelijkheid, honger en dakloosheid zijn overgenomen sinds president Automated aan de macht kwam met zijn campagne-belofte 'Make America Automated Again'. Robots, computers en machines doen alle banen in Amerika terwijl de overheid de sociale vangnetprogramma's van de overheid. Alternatieve feiten regeren wanneer leugens leugens zijn om de waarheid te verbergen. De Tax Cuts for the Rich 1% en Automate all Jobs Act, van kracht sinds januari 2017 door presidentieel uitvoerend bevel komt ten goede aan de rijke één procent en bedrijven terwijl het geld wegneemt van de middenklasse en arbeidersklasse Amerikanen.

Government of the Rich