Το Φως Της Νύχτας (Δεσμοί Αίματος 2ο Βιβλίο)

ebook (Δεσμοί Αίματος 2ο Βιβλίο)

By Amy Blankenship

cover image of Το Φως Της Νύχτας (Δεσμοί Αίματος 2ο Βιβλίο)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Η Κατ Σάντος είχε χρόνια να δει τον ιδιοκτήτη του «Νάιτ Λάιτ". Ώσπου, ξαφνικά, ο Κουίν αποφάσισε να την απαγάγει και να την κατηγορήσει ότι τον παγίδευσε για τη δολοφονία των βρικολάκων. Καταλαβαίνοντας ότι ο εχθρός τους εμπαίζει, οι δύο οικογένειες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν τους βρικόλακες από το να τρομοκρατούν την πόλη τους.
Ο Κουίν Γουάιλντερ την παρακολουθούσε με τα πεινασμένα μάτια ενός κούγκαρ, από την ημέρα που γεννήθηκε. Όταν μπήκε στην εφηβεία, ο πειρασμός να τη διεκδικήσει για σύντροφό του, τον έφερε σε ρήξη με τους υπερπροστατευτικούς αδελφούς της. Όταν οι πατέρες τους αλληλοσκοτώθηκαν σε μία μάχη, οι δεσμοί μεταξύ των δύο οικογενειών κόπηκαν και εκείνη την πήραν μακριά του. Ακολουθώντας την από μακριά, ο Κουίν μαθαίνει ότι ο πόλεμος των βρικολάκων είχε και τα θετικά του, όταν εκείνη ξεχνά να μείνει μακριά. Η Κατ Σάντος είχε χρόνια να δει τον ιδιοκτήτη του «Νάιτ Λάιτ». Ώσπου, ξαφνικά, ο Κουίν αποφάσισε να την απαγάγει και να την κατηγορήσει ότι τον παγίδευσε για τη δολοφονία των βρικολάκων. Καταλαβαίνοντας ότι ο εχθρός τους εμπαίζει, οι δύο οικογένειες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν τους βρικόλακες από το να τρομοκρατούν την πόλη τους. Καθώς ο υπόγειος πόλεμος κορυφώνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη φλόγα της επιθυμίας, καθώς αυτό που ξεκίνησε ως απαγωγή, γρήγορα μετατρέπεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι αποπλάνησης.
PUBLISHER: TEKTIME
Το Φως Της Νύχτας (Δεσμοί Αίματος 2ο Βιβλίο)